6360482202963037341753542185_stack_of_booksHej och välkommen till bokparlor.se – eller bokpärlor som den ju förstås heter egentligen! Bokpärlor är min alldeles egna bokblogg som handlar om min stora passion här i livet. Ja, du kan nog gissa dig till att det är böcker jag brinner för.

På den här sidan tänkte jag passa på att berätta lite om mig själv och om vad ni kommer kunna läsa här på bloggen. Så – tillåt mig introducera mig själv. Jag heter Anna Jonsson och är 22 år gammal, och har läst och skrivit så länge jag kan minnas. Min absolut största dröm är förstås att själv bli författare en vacker dag, men innan jag kommer så långt har jag bestämt mig för att läsa allt jag kan hitta, och sedan skriva om precis allting jag läser på den här bloggen.

Just nu pluggar jag litteraturvetenskap på Stockholms Universitet, och även om det är väldigt roligt och intressant så är det inte riktigt den typen av böcker som jag har valt att inrikta mig på här. Jag kommer mest prata om lite mer moderna böcker, gärna sådana som är populära och omdiskuterade, för att lägga in min syn på saken.

På bloggen kommer du hitta en del recensioner och tankar om böcker i största allmänhet, och även lite av mina egna tankar om mitt författande och hur jag tänker mig det i framtiden. Förhoppningsvis kommer jag kunna ge lite tips för den som är sugen på att börja skriva också, och kanske är ännu mindre erfaren än vad jag är!

Välkomna!